Bibliotekmøtet i Nordland 2016

Erik Wold kommer til bibliotekmøtet - Klikk for stort bildeErik Wold kommer til bibliotekmøtet Ole Kaland

Årets bibliotekmøte ble arrangert fra 20. – 22. september på Scandic Bodø, her finner dere presentasjonene fra foreleserne.

Den første dagen er viet debatt i bibliotek og de to påfølgende dagene blir aktuelle og spennende konferansedager. Blant mye annet vil dere få høre om biblioteket som arena for integrering og mangfold, den nye bibliotek(ar)hverdagen og ulike arrangementer og spill i biblioteket. 

Hva er en god debatt, og hvordan få det til?

Tirsdag 20. september holder Erik Wold heldagskurs om debatt i biblioteket. Hvordan forberede seg, hvem er egnet som debattleder og hva bør man tenke på i forhold til sammensetning av debattpanel er spørsmål som vi vil få svar på. Debatter for og med ungdom er også et tema denne dagen. 

Kurset er et samarbeid mellom Norsk Bibliotekforening avd. Nord-Norge og Nordland fylkesbibliotek. 

Se detaljert program og påmelding i menyen til høyre. Programmet er foreløpig og vil opppdateres etterhvert som flere detaljer kommer på plass!

Vi ønsker hjertelig velkommen, og håper så mange som mulig tar turen til Bodø for å bli kjent med andre, dele erfaringer og kunnskap, bli inspirert og ta med faglig påfyll og nye kontakter tilbake til bibliotekhverdagen i Nordland.

Publisert av Sølvi Riise. Sist endret 12.10.2016 15:07
Fant du det du lette etter?

Redaktør: Geir Johnsen | Webansvarlig: Håvard Vognild  | CMS/Webdesign: ACOS